MAKSDER ’de Yeni Dönem Hızlı Başladı

TARİH: 04.03.2019

Mobilya Aksesuar SanayicileriDerneği’nin (MAKSDER) yeni Yönetim Kurulu, çalışmalarına büyük bir hızlabaşladı. Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz’ ün yönetimindeki ilk YönetimKurulu Toplantısı, 4 Mart günü, MAKSDER’ in ofisinde gerçekleştirildi.

Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği’nin (MAKSDER) 20 Şubat günü gerçekleştirilen Genel Kurulu’nun ardından yeni Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışmalarına büyük bir hızla başladı. Yeni yönetim, ilk Yönetim Kurulu Toplantısı için 4 Mart Pazartesi günü, dernek ofisinde bir araya geldi. Yoğun bir gündemle gerçekleşen toplantıda, öncelikli olarak üyelere fayda sağlayacak, ortak değer oluşturacak ve üyeler arasında iletişimi geliştirecek konulara yer verildi. Üye ziyaretleri, sektörel gündem, dernek gündemi gibi konularla ilgili daha hızlı haberleşme sağlamak adına mail ve mesaj grupları oluşturuldu. MAKSDER’ in üyeleriyle büyüyen bir hale gelmesi için üyelerin sürekli birbirleriyle iletişim halinde olması ve birbirlerini yakından tanıması gerektiği vurgulandı. Ayrıca yeni yönetimin sorunlara çözüm bulma ve karar mekanizmalarını hızlandırması açısından önem taşıyan “MAKSDER Yönetim” adlı bir WhatsApp Grubu da kuruldu.

MAKSDER Büyüyor

Yönetim Kurulu Toplantısı’nın birbaşka önemli gündem maddesi, MAKSDER’ e yeni üyeler kazandırmak için yapılan veyapılması gereken çalışmalardı. “Birlikten kuvvet doğar” ilkesiyle yolan çıkanyeni Yönetim Kurulu, MAKSDER’ in yeni üyelerle buluşması için titiz ve detaylıçalışmalarda bulunmaya başladı. Teknolojiye önem veren üyeleriyle dikkat çekenYönetim ayrıca her bilginin güncel, hızlı ve sorunsuz kullanılabilmesi içinteknolojik ekipmanlarını da güncelledi. Bu yıl 10.’su düzenlenecek olan MAKSDERTasarım Yarışması’nın çalışmaları da toplantıda ele alınan konulardandı.Endüstriyel Tasarımcı Kunter Şekerçioğlu ve Mesan Plastik ve Metal Sanayi A.Ş.Tasarımcısı Özgürcan Bürüç, tasarım yarışmasının daha geniş kitlelere ulaşmasıve sektöre sağladığı faydanın artması için çalışmalara başladı.