MAKSDER ’de Yeni Dönem Hızlı Başladı

TARİH: 04.03.2019

Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği’nin (MAKSDER) yeni Yönetim Kurulu, çalışmalarına büyük bir hızla başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz’ ün yönetimindeki ilk Yönetim Kurulu Toplantısı, 4 Mart günü, MAKSDER’ in ofisinde gerçekleştirildi.

Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği’nin (MAKSDER) 20 Şubat günü gerçekleştirilen Genel Kurulu’nun ardından yeni Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışmalarına büyük bir hızla başladı. Yeni yönetim, ilk Yönetim Kurulu Toplantısı için 4 Mart Pazartesi günü, dernek ofisinde bir araya geldi. Yoğun bir gündemle gerçekleşen toplantıda, öncelikli olarak üyelere fayda sağlayacak, ortak değer oluşturacak ve üyeler arasında iletişimi geliştirecek konulara yer verildi. Üye ziyaretleri, sektörel gündem, dernek gündemi gibi konularla ilgili daha hızlı haberleşme sağlamak adına mail ve mesaj grupları oluşturuldu. MAKSDER’ in üyeleriyle büyüyen bir hale gelmesi için üyelerin sürekli birbirleriyle iletişim halinde olması ve birbirlerini yakından tanıması gerektiği vurgulandı. Ayrıca yeni yönetimin sorunlara çözüm bulma ve karar mekanizmalarını hızlandırması açısından önem taşıyan “MAKSDER Yönetim” adlı bir WhatsApp Grubu da kuruldu.

MAKSDER Büyüyor

Yönetim Kurulu Toplantısı’nın bir başka önemli gündem maddesi, MAKSDER’ e yeni üyeler kazandırmak için yapılan ve yapılması gereken çalışmalardı. “Birlikten kuvvet doğar” ilkesiyle yolan çıkan yeni Yönetim Kurulu, MAKSDER’ in yeni üyelerle buluşması için titiz ve detaylı çalışmalarda bulunmaya başladı. Teknolojiye önem veren üyeleriyle dikkat çeken Yönetim ayrıca her bilginin güncel, hızlı ve sorunsuz kullanılabilmesi için teknolojik ekipmanlarını da güncelledi. Bu yıl 10.’su düzenlenecek olan MAKSDER Tasarım Yarışması’nın çalışmaları da toplantıda ele alınan konulardandı. Endüstriyel Tasarımcı Kunter Şekerçioğlu ve Mesan Plastik ve Metal Sanayi A.Ş. Tasarımcısı Özgürcan Bürüç, tasarım yarışmasının daha geniş kitlelere ulaşması ve sektöre sağladığı faydanın artması için çalışmalara başladı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir