MAKSDER’ den Kızılay’a Tam Destek

Kızılay ile iş birliği yapan MAKSDER, düzenlediği kan bağışı kampanyasıyla yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Kan bağışı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen proje kapsamında, MAKSDER üyesi şirketler ve çalışanları, kan bağışında bulunarak umut olacak.

“İnsanlık, ayrım gözetmemek,tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik”çerçevesinde çalışan ve Türkiye’nin en önemli yardım kurumlarından biri olanKızılay’a MAKSDER’den de destek geldi. MAKSDER’in sosyal sorumluluk bilinciylebaşlattığı kampanya kapsamında, MAKSDER üyeleri, Kızılay’a kan bağışındabulunarak hem can verecek hem de kan bağışı konusunda farkındalık oluşmasınavesile olacak. İlk Bağış, Başkan’dan MAKSDER’ in kan bağışı kampanyasıkapsamında ilk bağışı, MAKSDER Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz yaptı.Mesan Plastik ve Metal A.Ş.’ nin genel merkezine giden Kızılay’ın mobil kanbağışı aracı sayesinde Mesan çalışanları da kan bağışında bulundu. Bukampanyanın, MAKSDER’in sosyal sorumluluk konusunda duyarlılığını ortaya koyanönemli bir gösterge olduğunu söyleyen MAKSDER Yönetim Kurulu Başkanı AliosmanMertöz, “Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaç ve Kızılay, Türkiye’nin kanihtiyacının çok büyük bir kısmını karşılıyor. Bu da bizlerin gönüllübağışlarıyla gerçekleşiyor. Hepimiz, bu ihtiyacın farkında ve Kızılay’ınyanında olmalıyız” dedi. Gönüllü bağışları için Mesan çalışanlarına da teşekküreden Mertöz, MAKSDER üyesi tüm şirketlerin bu kampanyaya katkı sağlayacağınainandığını belirtti.