MAKSDER GENEL KURUL TOPLANTISI

TARİH: 11 ŞUBAT 2020

Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği MAKSDER, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 11 Şubat 2020 tarihinde TÜYAP Palas Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi.

TÜYAP Palas Oteli’nde düzenlenen MAKSDER Genel Kurul Toplantısı’na toplam 30 üye katılım sağladı. Başkanlık Divanı’nın seçimiyle başlayan toplantıda, divan başkanı olarak Munis Tezbaşaran, divan üyeleri olarak ise Hakan Pakoy ve Gökhan Kocabaş oy birliğiyle seçildi. Divanın oluşturulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz kısa bir açılış konuşması yaptı. Mertöz konuşmasında MAKSDER ‘in adını daha yukarılara taşımak için yaptıkları çalışmalardan, ilgili kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirilen ziyaretlerden, İhracatçılar Birliği ile yaptıkları toplantılardan, fuar yönetimleriyle kurulan yeni bağlantılardan, INTERMOB Fuarı öncesi konuk oldukları yedi radyo programından ve toplam yedi kanalda yayımlanan TV reklam çalışmalarından bahsetti. Ayrıca 2020 yılında yapılacak Ulusal Tasarım Yarışması’nın genel çerçevesi de belirlendi. Buna göre iki kategoride yapılacak yarışmanın şartnamesi ve dağıtılacak tanıtım broşürlerinin de içeriği de netleştirildi.

KOMİSYONLAR OLUŞTURULDU

2020 yılı çalışma dönemine ait çalışma programı, tahmini bütçe, gelir – gider çizelgelerinin okunması esnasında gündeme toplantı sırasında eklenen “Fuarlar”, “Kurumsal İlişkiler” ve “Üye İlişkileri “olmak üzere üç komitenin oluşturulmasına karar verildi.

FUARLAR Komisyonu

Kenan Günaydın

Gökhan Kocabaş

Nesip Uzun

Yasemin Özkan

KURUMSAL İLİŞKİLER Komisyonu

Munis Tezbaşaran

Tekin Çınar

Serhat Ahmet İnan

Kevork Kalaycıyan

ÜYE İLİŞKİLERİ Komisyonu

Ömer Karasu

Hakan Pakoy

Ömer Özçoban

Ercan Üzgen

Vugar Rzayev

Daha sonra Mobilya Dernekleri Federasyonu MOSFED’te derneği temsil edecek asil ve yedek üyeler öneri listesi sunuldu ve onaylandı. Böylece asil ve yedek üyeler şöyle oluştu:

ASİL ÜYELER

Aliosman Mertöz

Munis Tezbaşaran

Gökhan Kocabaş

Serkan Hazar

Kevork Kalaycıyan

YEDEK ÜYELER

Yasemin Özkan

Münir Gültepe

Hakan Pakoy

Gündem maddelerinin bitiminin ardından Divan Başkanı Munis Tezbaşaran toplantıyı sonlandırırken, “Yönetim kurulumuzun faaliyetleri ve takdir edilecek çalışmaları sayesinde üye sayımız güncellendi. Mali Genel Kurulumuzda oy birliği ile alınan karar gereği, faaliyetlerimize katılım sağlamadıkları ve üyelik yükümlülüklerini yerine getirmedikleri gerekçesiyle iki üyemizin derneğimiz üyeliğine son verildi. Bu nedenle üye sayımız, 64 olarak netleşti. Mevcut üyelerimize yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve bu birliğimizin devam etmesini temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu ve alkışlarla genel kurul sona erdi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir