MAKSDER Üyeleri, Dubai Wood Show’da

TARİH: 14.03.2019

12-14 Mart tarihleri arasındaDubai’de düzenlenen ve 55 ülkeden 300 katılımcının yer aldığı Dubai Wood Show’aMAKSDER Yönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz ve MAKSDER üyeleri de katılımgösterdi.

Bu yıl 13.’sü düzenlenen DubaiWood Show, ahşap, doğrama, ahşap makineleri ve yeni teknolojiler konusunda,Orta Doğu’nun lider ticaret platformlarından biri. Bu yıl 10 binin üzerindeuluslararası ziyaretçiyi Dubai’de bir araya getiren fuara MAKSDER BaşkanıAliosman Mertöz ve MAKSDER üyeleri de katıldı. Başkonsolosluğa Ziyaret MAKSDERYönetim Kurulu Başkanı Aliosman Mertöz, Dubai’de, Dubai TürkiyeBaşkonsolosluğu’nu ziyaret ederek Ticaret Ataşesi Hasan Önal ile görüştü.MAKSDER ve dernek faaliyetleri hakkında Önal’a bilgi veren Mertöz, ticari işbirliklerinin oluşturulması için çalışacaklarını ifade etti.

Aliosman Mertöz’ün ziyaretinin ardından Dubai Başkonsolosu Mustafa İlker Kılıç da Dubai Wood Show’da MAKSDER üyelerini ziyaret ederek fuar hakkında görüşleri dinledi.