MAKSDER Üyeleri ve Yabancı Konukları İçin TÜYAP’ta Yemekli Bir Gala Gecesi Düzenledi

MAKSDER’in gala gecesine, üye firmaların yabancı müşterileri ve temsilcilerinin yanı sıra mobilya sektöründeki dernek temsilcileri ile MAKSDER Tasarım Yarışmasının seçici kurul üyeleri de katıldı. Gecede ayrıca, TÜYAP’ı temsilen İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın ve Başkan Yardımcısı Hakan Mirgün de hazır bulundu.
MAKSDER Yönetim Kurulu Başkanı Munis Tezbaşaran yaptığı konuşmada MAKSDER’in hedeflerini bir kez daha hatırlatarak bu çerçevede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yerli ve yabancı tüm katılımcılara teşekkür ederek iyi bir gece geçirmelerini temenni etti.
Konuşmaların ardından Munis Tezbaşaran geceye katılan dernek başkanlarına ve Tüyap A.Ş. adına İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın’a plaketlerini takdim etti.
Fuarın birinci günü Tüyap Beylikdüzü fuar merkezinin Interexpo salonunda verilen ve 42 farklı ülkeden gelen konukların ağırlandığı gece oldukça neşeli bir ortamda geçti. Art İstanbul müzik grubunun değişik dillerden seslendirdiği şarkılar geceye renk kattı.
Geç saatlere kadar süren ve fuarın ilk gününün yorgunluğunun da atıldığı Gala gecesinde ayrıca MAKSDER’in konukları için özel olarak hazırladığı Türkiye hatırası hediyeler de dağıtıldı. Gecenin sonunda gerçekleşen sürpriz piyango çekiliş ile 3 kişiye özel hediyeler verildi