MAKSDER’DEN ÖNCEKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR PLAKETLERİ

TARİH: 30.05.2019

MAKSDER Yönetim Kurulu, mayıs ayı toplantısı öncesinde, bir önceki yönetim kurulunu ziyaret ederek plaket takdiminde bulunuldu.

Mobilya Aksesuar SanayicileriDerneği MAKSDER Yönetim Kurulu, Mayıs ayı toplantısı öncesinde Başkan AliosmanMertöz, Başkan yardımcısı Savaş Çinçin, Yönetim Kurulu Üyeleri ÖzcanGönülkırmaz, Mahmut Taşdelen, Sayman Üye Serkan Hazar ve Genel Sekreter MehtapSarmusak’ın tam katılımı ile bir araya gelerek önceki yönetime derneğe vermişoldukları hizmet ve faaliyetlerden dolayı teşekkür plaketi takdimi içinziyarette bulundular. MAKSDER Yönetimi, önceki yönetim kurulunu sırasıylaBaşkan Tekin Çınar (Star Mutfak ve Mobilya Aksesuarları San. ve Tic. A.Ş.), BaşkanYardımcısı Gökhan Kocabaş (Cağ Kabara San. ve Tic. A.Ş.) ve Özcan Gönülkırmaz’ı(Batu Design Mobilya Aksesuarları) ziyaret ederek plaketlerini takdim ettiler.Önceki yönetim kurulu üyelerinden Selçuk İnal (Simiteks Tekstil San. ve Tic.Ltd. Şti) yurt dışında olduğu için, Mehmet Sarıalp (Lale Orman Ürünleri San.Tic. Ltd. Şti.) ise Kayseri ziyareti esnasında takdim edileceğinden kendilerineplaketlerinin verilmesi ertelendi.