Tasarım Nerede, MAKSDER Orada!

TARİH: 02.03.2019

MAKSDER, bu yıl 5.’si düzenlenenve mobilya sektöründe tasarımın öneminin kavranması ve tasarım bilincininartması için büyük önem taşıyan I’m Design tasarım etkinliğine katıldı.

“Tasarım Her Dili Konuşur”sloganıyla dünyadan ve ülkemizden pek çok tasarımcıyı konuk eden I’m Designtasarım etkinliğinin 5.’si, 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında, İnegöl’degerçekleştirildi.

MAKSDER Yönetim Kurulu ÜyesiSerkan Hazar ve MAKSDER Genel Sekreteri Mehtap Sarmusak ’ın MAKSDER’ i temsilenkatıldığı etkinliklerde, sektörün gündemini takip etmek ve MAKSDER ’i tanıtmakaçısından önemli çalışmalarda bulunuldu. Etkinlik kapsamında ödül alanöğrencilere MAKSDER ’i ve Tasarım Yarışması’nı tanıtan MAKSDER Temsilcileri,Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencileriyle de bir araya geldi.

MAKSDER Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Hazar, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Okan Güler ve İMOS Genel Sekreteri Bilal Peker ile etkinlik hakkında konuşarak değerlendirmelerde bulundu.