TASARIM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

Bu yıl 11’ncisi düzenlenen Ulusal Mobilya Aksesuarları Tasarım Yarışması’nda dereceye giren çalışmalar, pandemi kurallarına uygun bir ortamda ödüllerini teslim aldılar.

Sektörün gelişmesine ışık tutarak, taze beyinlerin yaratıcılıklarını ortaya dökme fırsatı sağlayan MAKSDER Tasarım Yarışması 2020’de, kazananlar ödüllerini teslim aldılar. Pandemiden dolayı bu yıl geniş kapsamlı bir organizasyonun yapılmadığı tören, hijyen kuralları ve sosyal mesafe göz önüne alınarak gerçekleştirildi. Törene MAKSDER Yönetim kurulu üyeleri, dernek üyelerinden

Emaks Mob. Aks. San. Tic. İth. İhr. Ltd. Şti. sahibi Vugar Rzayev ve dereceye giren öğrenciler katıldı. Ödül töreni derneğin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Çamaşır Odası ve Giysi / Giyinme Dolabı Organizasyonları adı altında iki farklı kategoride dereceye giren öğrencilerle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde interaktif bir sohbet gerçekleştirilirken, MAKSDER Başkanı Aliosman Mertöz de sektörle ilgili ipuçlarından bahsederek, “kullanıcının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ve farklı yöntemleri bilime uygulayarak doğru tasarımlara ulaşabilirsiniz.” Tavsiyesinde bulundu. Ödüllerini alan genç tasarımcılar ise duygu ve düşüncelerini MAKSDER Aktüel dergisine anlattılar. Sektörümüzün geleceği başarılı gençlerimizin görüşlerini Maksder Aktüel Bülten dergisinin 14. Sayısında okuyabilirsiniz.

[ngg src=”galleries” ids=”11″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir